BIG BOSS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BIG BOSS

Hrajeme aktivně hru Wolfenstein Enemy Territory

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Prihlaska do klanu

Goto down 
+4
>>KLARKA<<
BIG BOSS TIGERS
BIG BOSS CR!S 7
Sp33d
8 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Sp33d

Poèet pøíspìvkù : 5

Prihlaska do  klanu Empty
PříspěvekPředmět: Prihlaska do klanu   Prihlaska do  klanu Icon_minitimeSat Jan 31, 2009 10:51 pm

Ahojte ja jsem sp33dy je mi 13 let a mnel bych zajem jit do vaseho klanu mohl bych dnes sjem zacal hrat na vasem servru cris uz mne poznal dodo taky takze kdyz tak odpovezte
Návrat nahoru Goto down
BIG BOSS CR!S 7

BIG BOSS CR!S 7

Poèet pøíspìvkù : 119

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska do klanu   Prihlaska do  klanu Icon_minitimeSun Feb 01, 2009 12:37 am

Od vsech tu chci strucne ANO NE,anketu zakladat nebudu..
Návrat nahoru Goto down
Sp33d

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska do klanu   Prihlaska do  klanu Icon_minitimeSun Feb 01, 2009 10:57 am

a kolik vás je já bych chtěl ještě dnes odpověd Very Happy
Návrat nahoru Goto down
BIG BOSS TIGERS

BIG BOSS TIGERS

Poèet pøíspìvkù : 55

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska do klanu   Prihlaska do  klanu Icon_minitimeSun Feb 01, 2009 4:59 pm

NE-mam k tomu svuj duvod
Návrat nahoru Goto down
Sp33d

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska do klanu   Prihlaska do  klanu Icon_minitimeSun Feb 01, 2009 6:58 pm

Jak zní ten důvod??
Návrat nahoru Goto down
>>KLARKA<<

>>KLARKA<<

Poèet pøíspìvkù : 75

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska do klanu   Prihlaska do  klanu Icon_minitimeSun Feb 01, 2009 7:44 pm

Tak když je JEHO tak ti ho asi neřekne Laughing
Návrat nahoru Goto down
Sp33d

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska do klanu   Prihlaska do  klanu Icon_minitimeSun Feb 01, 2009 8:55 pm

Aha takže do klanu nepujdu?
Návrat nahoru Goto down
DoDo

Poèet pøíspìvkù : 28

PříspěvekPředmět: nevim   Prihlaska do  klanu Icon_minitimeSun Feb 01, 2009 9:23 pm

ja bych Speedyho bral a dali mu posledni sanci kdyz se speedy bude chovat normalne a v klidu a bude poslouchat
Návrat nahoru Goto down
>>KLARKA<<

>>KLARKA<<

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska do klanu   Prihlaska do  klanu Icon_minitimeSun Feb 01, 2009 9:49 pm

Já vím že je to věc clanu, ale tož možná můžu přispět vlastním názorem.
Speedy, já myslím že ty jsi člověk v pohodě , jen jsi ještě rozumem dítě (nic ve zlým) a prostě by jsi měl pochopit víc pojem CLAN, protože clan není jenom o tom že dostaneš LVLY a clan opustíš jak ti lvly někdo strhne.Clan je o týmové spolupráci, je to dlouhodobá záležitost pro lidi s trochou rozumu.Měl by jsi o tom trošku popřemýšlet.Fakt to nemyslím zle abys věděl Rolling Eyes
Návrat nahoru Goto down
barta$$
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska do klanu   Prihlaska do  klanu Icon_minitimeSun Feb 01, 2009 11:14 pm

JA BYCH HO BRAL sp33dy :d
Návrat nahoru Goto down
Manik

Poèet pøíspìvkù : 9

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska do klanu   Prihlaska do  klanu Icon_minitimeMon Feb 02, 2009 8:47 am

Já taky ne xD ještě si Speedyho pamatuju jak mě nadával na SKYPE, abych ho vzal do mého starého klanu GT Very Happy
Má tam ode mě jěště IGNOR Smile
Návrat nahoru Goto down
BIG BOSS CR!S 7

BIG BOSS CR!S 7

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska do klanu   Prihlaska do  klanu Icon_minitimeMon Feb 02, 2009 6:36 pm

a na konec pridavam ja hlas-NE
Návrat nahoru Goto down
sp33dy
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska do klanu   Prihlaska do  klanu Icon_minitimeThu Feb 05, 2009 11:19 am

tak hmm tak preju do dalsiho casu hodne stesti a preju ti cr!si at ti server klape dekuji za hlasy zdravim presto kdybyste chteli si to rozmyslet tak sem apisu moje icq 426103267 skype davchia Wink caw
Návrat nahoru Goto down
HeHe
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska do klanu   Prihlaska do  klanu Icon_minitimeFri Feb 06, 2009 7:42 pm

Lol sp33de ty to zkoušíš všude Very Happy u kiwi tam máš asi 3-4přihlášky utf jich máš asi 5 Very Happy
tebe fakt nechápu
Návrat nahoru Goto down
hmm a co
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska do klanu   Prihlaska do  klanu Icon_minitimeSat Feb 07, 2009 10:43 am

hmm a co jako?
Návrat nahoru Goto down
>>KLARKA<<

>>KLARKA<<

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska do klanu   Prihlaska do  klanu Icon_minitimeSun Feb 08, 2009 3:54 pm

NO a co ježiš tak si dal přihlášku do víc klanu, se poser lol!
Návrat nahoru Goto down
?tená?
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska do klanu   Prihlaska do  klanu Icon_minitimeMon Feb 09, 2009 4:36 pm

až budu velkej, tak budu chtít být taky tak drsnej jak Klára
Návrat nahoru Goto down
>>KLARKA<<

>>KLARKA<<

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska do klanu   Prihlaska do  klanu Icon_minitimeMon Feb 09, 2009 5:56 pm

vím kdo jsi Mad
Návrat nahoru Goto down
kain™

Poèet pøíspìvkù : 4

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska do klanu   Prihlaska do  klanu Icon_minitimeMon Feb 09, 2009 6:19 pm

tady se asi nenudíte co děcka

P.S upravte si nastavení fóra, protože vidím do sekce private BigBoss
Návrat nahoru Goto down
BIG BOSS CR!S 7

BIG BOSS CR!S 7

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska do klanu   Prihlaska do  klanu Icon_minitimeMon Feb 09, 2009 7:43 pm

Jo vidis,prtz to tak je tvl,co je Ti vubec potom?
Návrat nahoru Goto down
>>KLARKA<<

>>KLARKA<<

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska do klanu   Prihlaska do  klanu Icon_minitimeMon Feb 09, 2009 7:46 pm

Nudíme, Vole to tak má ale být ty tu máš vidět lol!
Návrat nahoru Goto down
kain™

Poèet pøíspìvkù : 4

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska do klanu   Prihlaska do  klanu Icon_minitimeMon Feb 09, 2009 7:52 pm

hmm docela jste vychovaný
Návrat nahoru Goto down
>>KLARKA<<

>>KLARKA<<

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska do klanu   Prihlaska do  klanu Icon_minitimeMon Feb 09, 2009 10:33 pm

No jo santa
Návrat nahoru Goto down
BIG BOSS CR!S 7

BIG BOSS CR!S 7

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska do klanu   Prihlaska do  klanu Icon_minitimeMon Feb 09, 2009 11:15 pm

Urcite sem vychovanej s Klarkou lip nez ty!Nezapominam jak si me zradil,NEZAPOMINAM!!radsi sem nelez,nechci Te uz v zivote videt
Návrat nahoru Goto down
Sp33dy
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska do klanu   Prihlaska do  klanu Icon_minitimeTue Feb 10, 2009 11:47 am

neni divu ja ho taky nikdy nechci slyset a gor uz ani vubec videt ani ne na fotce na skype mi pise ze jsem hajzl a na forumu ze jsem nevychovanej fakan on na mne kammenem ja na nem chlebem ?? to v zadnym pripade crisi a pekne si ho setrel !!! Mad Mad
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska do klanu   Prihlaska do  klanu Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Prihlaska do klanu
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Kontakty na hráče z klanu

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
BIG BOSS :: BIG BOSS :: Členové BIG BOSS KLANU-